Etiketter

mandag 1. november 2010

Grønn glede!

Utruleg liten og søt for ei som ikkje har hatt baby på ein stund!
Som eg mistenkte så vart den grøne vesten ikkje akkurat str 80-86 når eg strikka med tynn tråd og ikkje brukte større pinner og ikkje laga prøvelapp. Men men, den vart nydelig fin då syns jeg! Og søt i størrelse 68-74. Med daisyer og det hele :D Oppskrifta er Høstvesten til Pickles.no

Eg brukte under halvparten av garnet eg hadde kjøpt til vesten, Abuelita baby merino, også det frå Pickles.no. Det garnet har virkelig vorte ein favoritt, og eg byrja rett på eit nytt prosjekt for å bruke opp resten av det. Den er straks klar og er mitt første strikkeprosjekt utan oppskrift! Kjenner meg litt vill og gal som har valgt meg genser til det prosjektet, men eg berre måtte ha ein genser til mini i denne fargen og dette garnet! Eg har allereie rekka opp att nokre cm. Mitt forsøk på fine striper i 70-tallsfarga restegarn var ikkje akkurat fint. Men det er moro å begynne å føle seg så trygg "bak pinnane" at ein tør eksperimentere litt! Eg kjøpte eit ekstra nøste medan eg satte i gong med genseren men det ser jammen ut til at eg klarar å strikke ein tjukk babyvest og ein tynn genser str 2 år med 100 gram! Det må ein kalle valuta for pengane ja!
Olivengrønt, mjukt og veldig drygt.

Det ligg også eit nøste borte i korga i denne nydelige fargen og ropar på meg. Tantejenta på 1 år har fortsatt ikkje fått noko vest. Men veit ikkje om eg vil lage den knallgrønn eller olivengrønn! Tøffe valg her i livet ;)

4 kommentarer:

 1. Åh! Oliven var enda finere synes jeg! Men så er den ikke så altfor ulik i fargetonen liksom som noe garn jeg kjøpte for litt siden da ;o)

  Ja og, flott vest!

  SvarSlett
 2. Takk takk. Ja den olivenfargen er kjempefin! Den på vesten er ikke så godt å se på skjermen, den er bare utrolig flott irl :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Fant bloggen din i dag, her var det trivelig å være. Følger deg gjerne videre for å se dine strikkeprosjekter:-) Er selv hekta på strikking (og hekling)!
  Ha en fin lørdag!

  Hilsen Høstmamma

  SvarSlett
 4. Kjekt å høyre, Høstmamma! Det første eg såg når eg sjekka ut din blogg var at me har lik tv-ben, så me har sikkert meir lik smak, hehe :) Eg er egentleg ei heklejente faktisk, har berre ein strikkeperiode tydelegvis ;)

  SvarSlett