Etiketter

søndag 7. november 2010

Tiddelibom!

 I dag fekk eg sove skikkeleg lenge til ein forandring. Det var godt for ein skrott som har vore alt for sjuk til både håndarbeid og blogging. Men i dag var me friske og raske alle tre tussane, og me våkna til Vinter med stor V. Og i løpet av dagen berre lava snøen ned.Utsikta frå stoveglaset

 

Då syns eg at det berre var ein ting å gjere, og det var å sette ein gjærdeig! Og det vart til ein klyppekrans. Halvparten med rosin til herr Tuss som driv med slike merkelige ting. Nam! Med lys i alle stakar og gode veners lag så vart det ein koseleg søndagsettermiddag! Lukta av tente lys, gjærbakst og kaffe gjer det lettare å akseptere at det vert mørkt klokka fire..

 På pinnane mine er det no ei julegåve som eg kan vise fram sidan eg utspekulert nok ikkje kjem til å spre ryktet om min nye blogg til aktuelle julegåvekanditatar før etter jul *mohahaha*. Denne vesten har eg tenkt å pynte med fjuskepels kjøpt hjå stoff og stil. Vesten har eg funne hos Garnstudio, utan pels. Eg er straks klar til å eksperimentere litt. Det vert spennande! No skal eg fortsetje "vinteroppstarten" med å skrelle meg ei klementin og koke meg ein kopp te. Fortsatt fin søndag alle!


Fuskepels må det være

2 kommentarer:

  1. Jøsses, her går det unna! Skulle ønske jeg hadde litt av tempoet ditt! ;-)

    SvarSlett
  2. Se der ja. Det passer jo godt med en blogg til alle de strikkeprosjekta dine :-) Skal følge med her ja :-)

    SvarSlett