Etiketter

fredag 7. januar 2011

Januarstemning

Januarstemning er så herleg!

Åh, det er ny start og ny giv og alle julegåvene overstått og ein kan tenkje framover og leggje nye planar og ikkje minst drøyme seg vekk i alle dei flotte inspirasjonsbøkene eg har fått til jul frå familie, vener og meg sjølve, kremt kremt. Kan det bli betre?

Det tre bøkene eg sit og blar i og drøymer med no er Strikk til Nøstebarn av Kathrine Gregersen, Norske vottar og vantar av Annemor Sundbø og Strikk, komponer dine egne plagg trinn for trinn av Kari Hestnes. 

I dag har eg fått fatt i nokre hesper med Wollmeisse til og med, og eg har kome godt i gong med mitt siste prosjekt som er eit Trilliansjal.


 Det var ein liten ein som lurte fælt på kvifor mamma skulle ta bilde av strikketøyet sitt og ikkje av han ;) Han har også ei herleg januarstemning med stor iver over barnehage igjen etter ei lang, roleg jul med berre voksne. Barnehagen, jippi!!!!!! Ropa han då me kom ut av bilen i dag morges ;)
Eg storkosar meg også med å kikke rundt i alle dei flotte bloggane og finn mykje inspirasjon der også. 2011 må jo berre bli bra, er de ikkje einige!?  

1 kommentar:

  1. Godt nyttår!!Jeg er enig!!og håper og tror 2011 blir herlig!!:) jeg har strikket en del fra nøstebarn-boka! mye bra i den boka! Lykke til! og jeg gleder meg til å se hva det blir!:)

    SvarSlett