Etiketter

mandag 24. januar 2011

Snart action igjen frå Strikketusso!

Snart action igjen frå meg, har vore meget stille i januar men det har sine gode grunnar. Her om dagen vart endeleg masteravhandlinga mi levert i trykken! DET har gjort underverker for kreativiteten og ikkje minst tida til rådighet. Dette vart feira på den mest fornuftige måten eg klarte komme på ;)No ligg det diverse koselege garnnøster og flotte knappar og glidelåsar og oppskriftsbøker og inspirasjonsbøker og ikkje minst mykje meir tid til å strikke og sy og kreere! Hurra! 


Dette er wollmeisse-garn, slike forundringsposar. Dei måtte eg berre nøste opp midt i korrekturlesinga for å få kose litt med dei ;) I morgon kjem det bilder av nye vesten min som eg strikka ferdig i går, den er grøn og varm og nydeleg!

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med levert master!:) Jeg gleder meg til å se hva kreativiteten din kommer med:)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med levert master! Det må være en utrolig lettelse å være ferdig med, husker iallefall jeg NØT ferdigfølelsen.

    SvarSlett
  3. Takk takk! :) Dei første fire dagane kan humøret mitt berre skildrast som manisk ;) Har landa litt no, men er så godt å ha laurdag og søndag til heilt fri disposisjon (sånn utanom to-åringen då)

    SvarSlett