Etiketter

tirsdag 9. november 2010

Juleproduksjonen går på fram

Her er den første julegåva i år som er heilt ferdig. Eg byrjar alltid så seint! Og i år har eg klart å rote meg til å orde det slik at eg skal begynne i min første jobb ein månad før fristen for mastergradsoppgåva mi kjem. Med andre ord så blir det ikkje ei roleg førjulstid der ein kan snike seg til ein strikkedag med tekoppen i ny og nè!  Her er den gåva. Det er nok ein Høstvest frå Pickles.no, denne gongen i 70-tallsfargar og i riktig størrelse til gode tantejenta mi.Eg er kjempefornøyd med fargevalget! Denne er strikka med Abuelita baby merino og daisyane er restegarn Alpakka frå Garnstudio. Eg har brukt pinne nr 4 og det har gått med 46 gram. Det er eit kjempepraktisk plagg synst eg!  Fine daisyane! Eg har fallt for dette mønsteret, der er ikkje til å legge skjul på!
I dag måtte eg snope litt adventslys og adventspynt. Det var rett og slett ingen veg utenom :D Så då vart det ein duk og ein lysestake. Lilla er ein flott farge!

No gjeld det berre å gløyme dei flotte tala til å lage adventsstake av  kubbelys som såg der eg kjøpte desse ...hmm..

3 kommentarer:

  1. Fine vesten! Nå blir nok mammaen til tanteungen glad! Kjempefin fargekombinasjon synes jeg! Og jeg får jo så lyst til å begi meg utpå en sånn en jeg og! hehe

    SvarSlett
  2. ja, et nøste holder jo til begge dine søte små da! ;)

    SvarSlett
  3. hahahaha Prøver du til å lure meg til å handle nå?!

    SvarSlett